Take Care: preventieve gezondheidsproducten voor jong en oud

Gezond Leven

Goed horen, zien en meten

Uw gezondheid staat bij Care Delta op de eerste plaats. Het is ons doel om mensen, jong en oud, zo lang mogelijk gezond te laten leven. Of u nu in topfitte conditie bent en die graag wilt behouden of dat u wel wat hulp kunt gebruiken – bij ons kunt u terecht. Wij zijn gespecialiseerd op drie gebieden: horen, zien en meten.

We zijn een dynamisch en jong bedrijf, volop in ontwikkeling om nieuwe producten toe te voegen aan het assortiment. Onze professionals hebben jarenlange ervaring in het vakgebied en volgen nauw de laatste ontwikkelingen daarin om hun kennis up to date te houden.

Take Care is het eigen huismerk van Care Delta B.V. Care Delta staat voor preventieve gezondheidsproducten die langer (zelfstandig) gezond leven mogelijk maken en vergemakkelijken.

Goed Horen

Gehoorbescherming en onderhoud

Goed Horen draait bij Care Delta om gehoorbescherming en het reinigen en onderhouden van gehoorapparaten. Op het gebied van gehoorbescherming vertellen we u waarom het zo belangrijk is om uw gehoor altijd goed te beschermen en hoe u dat het beste kunt doen. Op het gebied van gehoorapparaten helpen we u met het onderhouden en reinigen van uw gehoorapparaat. We adviseren u daarover en bieden u de beste producten, voor zowel In Het Oor- als Achter Het Oor-hoortoestellen.

Goed zien

Leesbrillen, beeldschermbrillen en meer

Op het gebied van zien zijn we gespecialiseerd in leesbrillen, beeldschermbrillen (blauwlichtbrillen), producten om die brillen (en gewone brillen op sterkte) schoon te maken en lenzenvloeistoffen. Goed kunnen zien vinden wij, op elke leeftijd, een belangrijk onderdeel van gezondheid. Om uw ogen te beschermen en om goed te kunnen zien, is ook het onderhouden en schoonmaken van uw bril of lenzen van essentieel belang.

De beste ontzorging

Met het beste resultaat!

Goed Meten

Meetapparatuur en slaapproducten

Op het gebied van meten zijn we gespecialiseerd in meetapparatuur voor thuis. Thuis meten doet u uit eigen interesse, voor uw gemoedsrust of op verzoek van de dokter en het is belangrijk dat u dat doet met goede, nauwkeurige producten. Overigens kan thuismeting een bezoek aan de huisarts natuurlijk nooit vervangen.

U vindt bij ons bloeddrukmeters, zuurstof-/saturatiemeters om het zuurstofpercentage in uw bloed te meten, infrarood thermometers en sleeptrackers, waarmee u uw slaap meet. Voor uw gezondheid is goed slapen erg belangrijk. Daarom helpen we u ook graag met informatie en producten om goed te slapen, gemakkelijk in slaap te vallen en uitgeruster wakker te worden.

Aanbevolen producten

Deze producten worden aanbevolen door tevreden klanten

3