Gezond leven: goed zien - Alles voor bril en lens bij Care Delta

Alles op het gebied van bril en lens

Omdat goed zien belangrijk is

Bij Care Delta houden we ons bezig met (preventieve) gezondheidsproducten. We vinden het belangrijk om mensen te helpen om gezond te zijn, niet alleen door de beste producten aan te bieden, maar ook door informatie en advies te geven. Een belangrijk onderdeel van Gezond Leven is voor ons zo goed mogelijk zien. Daarom vindt u bij ons alles wat u nodig heeft op het gebied van bril en lens.

Brillen

Leesbrillen en beeldschermbrillen

Bij Care Delta vindt u een ruim assortiment aan Take Care-leesbrillen en beeldschermbrillen (blauwlichtbrillen). Als u de veertig bent gepasseerd, is de kans groot dat uw ogen achteruit gaan. Merkt u dat u minder goed de kleine lettertjes kunt lezen? Of dat u de tekst steeds verder van u af moet houden om het goed te kunnen zien? Dan heeft u waarschijnlijk een leesbril nodig. Bij Care Delta vindt u leesbrillen in verschillende sterktes, monturen en kleuren.

Beeldschermbrillen zijn er voor volwassenen en kinderen. Deze brillen hebben een speciale ingebouwde filter om het schadelijke blauwe licht dat uit beeldschermen komt te blokkeren. Meer informatie over blauw licht en waarom het goed is om dat te filteren, leest u op de Gezond Leven – Brillen-pagina.

Schoonmaakproducten voor brillen

Snel en eenvoudig schone glazen

Weinig is zo vervelend voor een brildrager als een vette vingerafdruk midden op een van de glazen. Er zijn allerlei manieren om uw bril goed en snel schoon te maken. Bij Care Delta vindt u een uitgebreid assortiment aan Take Care-schoonmaakproducten voor brillen. Meer informatie over hoe u wel (en niet) uw bril kunt schoonmaken, vindt u op onze Gezond Leven – Schoonmaakproducten brillen-pagina.

De beste ontzorging

Met het beste resultaat!

Lenzenvloeistof

Voor dagelijkse reiniging van uw lenzen

Ook lenzendragers kunnen terecht bij Care Delta. Het is erg belangrijk om uw lenzen dagelijks goed schoon te houden. Daarmee voorkomt u oogonstekingen en irritaties. Bovendien zijn er verschillende lenzenvloeistoffen die het draagcomfort van uw contactlenzen vergroten. Voor meer informatie over lenzenvloeistoffen kunt u terecht op de Gezond Leven – Lenzenvloeistof-pagina.

Aanbevolen producten

Deze producten worden aanbevolen door tevreden klanten

0