Zelf uw slaap of gezondheid meten? Kies voor Care Delta!

Thuis uw gezondheid meten en beter slapen

Met meetapparatuur voor thuis en slaapproducten

Bij Care Delta richten we ons op (preventieve) gezondheid voor iedereen. We helpen u graag om uw gezondheid goed te houden en te verbeteren. Dat doen we door u de beste producten te bieden, maar ook door u te informeren en advies te geven over uw gezondheid. Voor het zelfstandig uitvoeren van metingen, om uw gezondheid in de gaten te houden of op verzoek van de dokter bijvoorbeeld, vindt u bij Care Delta verschillende meetproducten. Ook bieden we allerlei hulpmiddelen om beter te slapen en om gemakkelijker in slaap te vallen of wakker te worden.

Uw gezondheid meten

Met thermometers, bloeddrukmeters en zuurstofmeters

Zelf uw gezondheid meten is geen vervanging voor een doktersbezoek. Het is vooral een goede toevoeging. U kunt uw temperatuur zelf meten met een thermometer om te weten of u koorts heeft. Uw bloeddruk en het zuurstofgehalte in het bloed kunt u meten met een bloeddrukmeter en een zuurstof-/saturatiemeter. Zo krijgt u zicht op uw gezondheid. Dat kan fijn zijn voor uw eigen gemoedsrust. Ook kan het prettig zijn om de waarden rustig, in uw eigen huis en op vaste momenten te verkrijgen en daarna voor te leggen aan uw dokter. Bij Care Delta vindt u een uitgebreid assortiment aan meetproducten, waarmee u uw gezondheid in de gaten kunt houden.

Slaapproblemen?

Meet uw slaapritme en gebruik de juiste slaaphulpmiddelen

Veel mensen hebben last van slaapproblemen. Ze hebben moeite met in slaap vallen of wakker worden, of hebben het gevoel goed te hebben geslapen, maar zijn toch vermoeid. Er kan dan van alles aan de hand zijn. Om te ontdekken wat de oorzaak kan zijn, kunt u met allerlei apparatuur uw slaap meten. Terwijl u slaapt, worden dan gegevens verzameld en ‘s ochtends krijgt u een advies.

Ook zijn er allerlei mogelijkheden om beter in slaap te vallen of uitgeruster wakker te worden. Slaapmuziek, rustgevende geuren en speciale lichtwekkers kunnen u helpen. Bij Care Delta vindt u een uitgebreid assortiment aan meetapparatuur en slaaphulpmiddelen van onze betrouwbare samenwerkingspartners.

De beste ontzorging

Met het beste resultaat!

Goed Horen

Gehoorbescherming

Daarnaast biedt Take Care gehoorbeschermingsproducten aan. Gehoorbescherming is ontzettend belangrijk. Gehoorschade, die u oploopt door blootstelling aan harde geluiden zonder bescherming te gebruiken, is permanent.

We Take Care: wij bieden (preventieve) gezondheidsproducten aan, om uw gehoor te beschermen en om langer goed en gezond te kunnen blijven horen.

Meer informatie

Over gehoorbescherming

Meer informatie hierover en over de verschillende opties die er zijn voor gehoorbescherming, vindt u op de Gezond Leven: Gehoorbescherming-pagina. De producten van Take Care waarmee u uw gehoorapparaat kunt schoonmaken, zijn ook geschikt voor het reinigen en onderhouden van uw gehoorbescherming.

Aanbevolen producten

Deze producten worden aanbevolen door tevreden klanten

0