Gezond leven: goed horen - Verbeter uw kwaliteit van leven met CareDelta

Gehoorbescherming en producten voor uw hoortoestel

Omdat goed horen uw kwaliteit van leven kan verbeteren

Bij Care Delta helpen we u op allerlei manieren bij het goed kunnen (blijven) horen. Dat doen we door u te adviseren over onderhouds- en reinigingsmethodes voor uw hoortoestel en gehoorbescherming en door u de beste producten aan te bieden waarmee u dat kunt doen. Goed horen vergroot uw levenskwaliteit. U kunt gemakkelijker het huis uit en u bent mobieler als u goed hoort. Daarmee wordt bijvoorbeeld ook het onderhouden van sociale contacten gemakkelijker.

Goed Horen

Onderhoud en reiniging van hoortoestellen

Er zit verschil in het onderhouden en schoonmaken van een Achter Het Oor-hoortoestel en een In Het Oor-hoortoestel. Dat heeft te maken met de kostbare techniek die in een hoortoestel zit. Deze mag niet in aanraking komen met water, omdat het daardoor kapot zou kunnen gaan. Zeker op de lange termijn kan water daarin roest veroorzaken. Bij een Achter het Oor-hoortoestel kunt u het hoortoestel loskoppelen van de geluidsslang en het oorstukje. Bij een In Het Oor-gehoorapparaat kan dat niet. Dit apparaat mag daarom alleen gedroogd worden.

Lees verder over gehoorbescherming

Meer informatie

Over het onderhoud en reinigen

Op de Gezond Leven: Onderhoud van hoortoestellen-pagina vindt u alles over het onderhouden van uw hoortoestel, waar bijvoorbeeld ook het vervangen van hoorbatterijen onder valt. Op de Gezond Leven: Reinigen van hoortoestellen-pagina vindt u alles over de verschillende manieren van reinigen.

De beste ontzorging

Met het beste resultaat!

Goed Horen

Gehoorbescherming

Daarnaast biedt Care Delta gehoorbeschermingsproducten aan. Gehoorbescherming is ontzettend belangrijk. Gehoorschade, die u oploopt door blootstelling aan harde geluiden zonder bescherming te gebruiken, is permanent.

We Take Care: wij bieden (preventieve) gezondheidsproducten aan, om uw gehoor te beschermen en om langer goed en gezond te kunnen blijven horen.

Meer informatie

Over gehoorbescherming

Meer informatie hierover en over de verschillende opties die er zijn voor gehoorbescherming, vindt u op de Gezond Leven: Gehoorbescherming-pagina. De producten van Take Care waarmee u uw gehoorapparaat kunt schoonmaken, zijn ook geschikt voor het reinigen en onderhouden van uw gehoorbescherming.

Aanbevolen producten

Deze producten worden aanbevolen door tevreden klanten

0