Computerbril of leesbril nodig? Bij Care Delta vindt u de beste brillen

Leesbrillen en beeldschermbrillen

Helpen tegen vermoeide ogen en meer

Bij Take Care vindt u een uitgebreid assortiment aan leesbrillen op sterkte en beeldschermbrillen/blauwlichtbrillen. Als u vermoeide ogen heeft of teksten dichtbij steeds moeilijker kunt lezen, heeft u hoogstwaarschijnlijk een beeldschermbril of leesbril nodig.

Leesbril nodig?

Zo kunt u de kleine lettertjes weer lezen

Als u merkt dat u de kleine lettertjes steeds minder goed kunt zien en als u een felle lamp op de tekst nodig hebt om nog goed kunnen lezen, heeft u waarschijnlijk een leesbril nodig. Veel mensen denken bij een leesbril nog steeds aan het ziekenfondsbrilletje van vroeger of ze zijn bang om toe te geven aan het ouder worden, als ze een leesbril gaan dragen. Dat veroorzaakt uitstelgedrag, dat tegenwoordig al lang niet meer nodig is. Leesbrillen zijn er in allerlei kleuren en monturen, zodat er altijd wel een bril is die u goed staat. Als u liever niet de hele dag een leesbril op uw neus heeft, kunt u ook altijd kiezen voor bijvoorbeeld een opvouwbare leesbril. Die bergt u gemakkelijk op en die neemt weinig ruimte in beslag.

Voorkom vermoeide ogen

Geef uw ogen de rust die ze verdienen

Als u het dragen van een leesbril uitstelt, kunt u, zeker als u aan het einde van een werkdag naar huis rijdt bijvoorbeeld, gevaar lopen. Uw ogen hebben zich de hele dag onnodig veel moeten inspannen en zijn daardoor vermoeid. Daardoor kan het zijn dat u verkeersborden niet meer zo goed kunt lezen. Geef uw ogen de rust die ze verdienen en doe een test bij de opticien, als u vermoedt een leesbril nodig te hebben. Bij Take Care vindt u verschillende leesbrillen van goede kwaliteit met sterktes van 1 tot en met 3. Als u eenmaal een leesbril heeft, is het goed om elk jaar langs te gaan bij de opticien. Dan kunt u testen of de sterkte nog goed is. Heeft u tussendoor al het vermoeden dat uw bril niet meer scherp genoeg stelt? U kunt natuurlijk altijd eerder teruggaan.

Bekijk hier het assortiment Take Care Leesbrillen.

De beste ontzorging

Met het beste resultaat!

Blauwlichtbril / beeldschermbril

Voorkom vermoeide ogen en val sneller in slaap

Vermoeide ogen kunnen ook worden veroorzaakt door het blauwe licht dat uit beeldschermen komt. Computerschermen, smartphoneschermen of tv-schermen, allemaal zenden ze blauw licht uit dat uw ogen vermoeid maakt. Bovendien heeft blauw licht invloed op uw slaapritme. Blauw licht heeft namelijk een negatief effect op de aanmaak van melatonine. Dat slaaphormoon zorgt er echter juist voor dat u in slaap komt.

Ook kinderen zitten tegenwoordig steeds vaker achter playstations, iPads, computers, etc., zowel thuis als op school. Als u merkt dat uw kinderen vermoeide ogen hebben of dat ze moeilijk in slaap komen, is een bril met een blauwlichtfilter een goede oplossing. Blauwlichtbrillen worden ook wel beeldschermbrillen genoemd. Bekijk hier onze blauwlichtbrillen.

Aanbevolen producten

Deze producten worden aanbevolen door tevreden klanten

0